2013. június 26., szerda

Vasember 3


Vasember újra keresi a helyét a Bosszúállók után. Azért van valami bája annak, hogy két vastartalmú kollégáról írtam a tündérek után - paranoiás félelem? A tündéreknél az ember nem lehet elég paranoiás! :)

2 megjegyzés:

Spaceman Spiff írta...

Látom nem nagyon van olyan képregényfilm, amit ne hoznál ki pozitívra mindenkivel szemben (nem láttam se ezt, se az új S-mant).

Nihil írta...

De, éppenséggel rengeteg van, csak azokról mostanság nem írok. :) Egyébként már érett ez a meglátás, viszont érik egy kicsit visszafogottabb elemzés is Nolan trilógiájáról, amit meg ugye mindenki más dicsér... de az még igencsak érik. :)

Az a helyzet, hogy rengeteg borzalmas képregény-adaptációhoz volt szerencsém (azon kevesek közé tartozom, aki - csak mert találkozott élőben Doug Jonesszal - moziban nézte meg a második Fantasztikus Négyes filmet, pedig már az első is elvolt a tévében), és, lekopogom, azért mostanában jobban állunk. Bár egy-két borzalom így is becsúszik, csak általában nem érzek késztetést, hogy olyat húzzak le, amit megtesznek helyettem mások. :)